Geduld als je ParaMethoxyAmfetamine (PMA) gebruikt op feestjes

PMA (ParaMethoxyAmfetamine) is, zoals de naam al laat zien, een designerdrug, een amfetaminederivaat. Het is daarmee een stimulerend middel en heeft in die zin niet zoveel nieuws in zich. De stof is niet per sé gevaarlijker of meer verslavend dan andere stoffen uit deze hoek. Maar het heeft alleen een vrij lastig verschil met veel andere designerdrugs die op feestjes wel gebuikt worden. ParaMethoxyAmfetamine is een middel dat meer tijd nodig heeft voordat de werking duidelijk wordt.

Het Gevaar van ongeduld


Het ongeduld van de gebruiker maakt deze drug gevaarlijk want overdosering is, zoals al met enige doden is bewezen, zeker niet denkbeeldig.

Mensen slikten een pil en verwachtten na een bepaalde tijd daar ook iets van te voelen. Als dat niet gebeurde is het natuulijk ook heel logisch om te denken: "zeker niet zulk goed spul" en er een volgende dosis overheen te slikken. Na verloop van tijd begint er dan iets te werken (achteraf gezien: de eerste dosis) en mensen zijn tevreden met de werking en gaan niets vermoedend op stap. Zich nog niet bewust van de tijdbom die op dat moment nog tikt in het maagdarmkanaal en bloedbaan en straks pas in zal slaan…

Dus wanneer je PMA slikt dan moet je jezelf dus goed bewust zijn dat je duidelijk meer geduld moet hebben dan je gewend bent.

Published by KinkindeRelatie

A Kink Aware and openminded (relationship) coach. That does not mean you have to talk about kink, but at least here you don't have to be silent about it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: