Verslaving …can be a bitch! (wat je zelf kan doen)

Dope

Wat mij betreft: niks mis met middelengebruik als het je levenskwaliteit verbetert. En de parties voor volwassenen daar kom je nog wel eens wat drugs tegen.

Nou zie je na regelmatig gebruik van chemicals die inwerken op je mind soms inderdaad verslaving ontstaan. Dat is niet zwak of dom, dat is voornamelijk lastig. En als je dan ziet hoe de behandeling in sommige instellingen is, dan snap je dat mensen liever eerst even zelf proberen van hun middelen af te komen. Maar dat is soms echt nog knap lastig om dat alleen te kunnen.

Om dat nou een beetje voor te zijn is er in het Nederlands een site waar je zelf een beetje kan rondstruinen om jezelf de vragen te stellen die de behandelaars in verslavingsinstellingen zullen gaan vragen. Dus dan kan je zelf gelijk aan de slag en misschien zullen schimmige mensen er mee kunnen voorkomen dat behandeling nodig wordt.

Stop je verslaving. nu

En wat mij betreft: laat jouw ook horen wat je d’r van vind (positieve en negatieve kritiek). Het is gratis en een work-in-progress project. Dus jouw feedback maakt dit project alleen maar beter.

Published by KinkindeRelatie

A Kink Aware and openminded (relationship) coach. That does not mean you have to talk about kink, but at least here you don't have to be silent about it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: