-G-spot (hoe vind ik de ~)

Sex (tips)

De G-plek is alweer een poosje terug ‘ontdekt’. Een lekker plekje bij de vrouw waar je eens naar op zoek kunt gaan als je een feestje bouwt. Er zijn vrouwen (zeker niet iedereen) die claimen dat zij een ‘vaginaal orgasme’ kunnen krijgen als deze plek voldoende stevig gestimuleerd wordt bij het vrijen.
Een wat steviger stimulatie is meestal wel wenselijk, dus het moet je ding zijn.Zo vind je de G-plek:

  1. Maak je vingers nat en laat ze in je vagina glijden langs de voorwand (dus haak je vingers met de handpalm naar boven om het schaambeen heen) en glij naar binnen totdat je het kleine stukje sponsachtig weefsel voelt dat op ongeveer éénderde ligt aan de voorwand van de vagina.
  2. Druk daar wat steviger op in de richting van het schaambeen (naar voren).
  3. Het mag wat steviger dus het is vaak handig om dit met twee vingers te doen zodat je niet te “puntig” in haar vlees prikt).
  4. Sommige vrouwen kunnen het gevoel krijgen dat zij moeten plassen en het kan ook zijn dat een soort “ejaculatie” van vrouwelijk vocht optreedt als deze plek voldoende stevig wordt gestimuleerd. Dat lijkt op pis maar dat is het niet.

Een G-spot orgasme is voor veel mensen een ander orgasme dan een clitoraal orgasme (als je de klit stimuleert) en het kan leuk zijn om ze af te wisselen of te combineren. Daarbij moet genoemd worden dat dit ook wel eens als “teveel” wordt ervaren door sommige vrouwen dus de oplossing blijft ook hier weer: communicatie en check of het OK is.

Published by KinkindeRelatie

A Kink Aware and openminded (relationship) coach. That does not mean you have to talk about kink, but at least here you don't have to be silent about it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: