2 Juli 2014 de docu-films: “Eroticide” en “Kink doc” in Worm R’dam

filmzeit kinkmovieWoensdag 2 Juli 2014 om·20:00 worden in Worm (Boomgaardsstraat 71, 3012 XA Rotterdam) de twee docu-films “Eroticide” en “Kink doc” met een introductie door Hans.

De kosten zijn 7 Euros (reserveer jou ticket op www.filmzeit.nl)


Eroticide (2013) (38 min)
Het verhaal van een jongeman (Jocelin Haas) die ‘verslaafd’ aan erotische vernederingen een neerwaartse spiraal laat ontstaan in z’n leven tot zijn ex (Lisa Di Capa) hem dwingt te kiezen tussen liefde (Stephanie van Rijn) of seksuele bevrediging.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3129802
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=j8-aFgX8hhA


Kink doc (2013 (80 min)
Christina Voros en James Franco laten hun licht schijnen op Kink.com, de grootste producent op het internet van BDSM-content. Een kijkje in de keuken van een bedrijf dat normaal niet zo zichtbaar is in een wereld die volgens de media zo gericht zijn op uitbuiting van de medewerkers terwijl zij harde normen hebben waarin safe, sane, and consensus centraal staan. Een poging om meer te zijn dan een producent van geile plaatjes maar een groep van slimmen mensen die genieten van wat zij doen en proberen om een rolmodel te zijn voor manieren waarop BDSM vorm gegeven kan worden.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2017634
Trailer: http://kinkdoc.com/trailer

Mogelijk een leuke manier om je te informeren als je geïnteresseerd bent in BDSM als je niet bang bent voor soms enigszins schokkende beelden.

Hans

Published by KinkindeRelatie

A Kink Aware and openminded (relationship) coach. That does not mean you have to talk about kink, but at least here you don't have to be silent about it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: