Relational Consent (NL)

Home : IRL Workshops : Relational Consent


Lokatie
: @@@
Entree: € 24,50 per persoon (dus 2 of 3 kaartjes ,want dit is een workshop voor koppels)
Studenten (of andere mensen met krappe financiën) geldt: 12,50 (neem even contact op als je hiervoor in aanmerking wilt komen)

Tickets, via Billetto:

Presentatie: Hans
Theorie + Formuliertjes om mee te nemen + Oefenen

Na corona weer in een thuis-situatie (met beperkte aantallen)

Het meest wezenlijke aspect van BDSM is “consent”!
Zonder consent is BDSM ineens “misbruik” of “mishandeling”.

Hans West
de “Time-Warp”

En juist omdat er niks leuker is dan “spelen met de randjes”, het oprekken van dingen -waaronder grenzen 😉 – en juist omdat je niet alles in drievoud wil vastleggen en ondertekenen (precies omdat we inmiddels wel weten uit de financiële sector dat contracten toch niet beschermen tegen misbruik).

Juist omdat je waarschijnlijk jouw BDSM in vrijheid wilde onderzoeken omdat jullie de mogelijkheden van jullie relatie(s) wilden opschuiven… juist omdat er zo veel misverstanden mee ontstaan, daarom ben ik gaan nadenken over een workshop “Relational Consent”

Doelen

Na deze workshop heb je meer begrip van de gelaagdheid van consent, begrijp je “het gift” van Betty Martin’s “wheel of consent”, en ben je beter in staat om er samen mee te spelen en er over te communiceren. Krijgen termen als “vergund consent” en “afgedwongen consent” meer betekenis en diepte (of dat nou door een ander van jou is afgedwongen of dat het door jou zelf van jezelf is afgedwongen).

Kinkinfo is uitdrukkelijk niet van de “one twue way”. Sterker nog, het gaat om persoonlijke verantwoordelijkheid en relationele verantwoordelijkheid…
Maar dan moet je dus wèl weten waar die verantwoordelijkheden liggen, samen. Deze workshop geeft je meer woorden om daar over te praten met jouw partner(s).

Iedereen praat altijd over “communicatie”. Maar dan zie je vaak dat de meest ervaren communicator de macht grijpt.
In “Integrative Couple Coaching” vormen commitment & consent de basis. Als je die duidelijk hebt dan hoeft er soms helemaal niet meer zo veel gezegd te worden.

Hans West (KinkindeRelatie.nl)

Kledingkeuze

Er zitten oefeningetjes met lichamelijke aanraking in deze workshop. Dus kleedt je comfortabel, waarin je jezelf makkelijk kan bewegen maar houd er rekening mee dat waarschijnlijk ook jouw ondergoed zichtbaar zal zijn dus zorg tevoren even voor jouw hygiëne en hou misschien rekening met de keuze van jouw ondergoed. Om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.


Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. 😉

Kinkinfo workshops gaan over (leuk gebrachte) droge theorie en praktijk, zodat je het thuis vochtig kan maken.

Hans

Lokatie
….

workshops agenda

%d bloggers like this: