Tips en Tricks voor de professionele Domina

een workshop (of een langer traject)
Door: Hans
Theorie + desgewenst oefenen

Iedereen die geïnteresseerd is om Domina te worden die weet dat er een hoop technieken te leren zijn want je wilt – op het moment supreme – niet staan schutteren. Je wilt niet hoeven twijfelen over je attitude of je technieken.

Attitude & tricks
Waar kan je op letten bij je houding, je kledingkeuze, de dingen die je zegt, hoe je overkomt. Hoe zorg je ervoor dat iemand naar je luistert die daarvoor heeft betaald? Hoe kun je Dominant zijn als jij een stuk kleiner bent dan je klant?

We hebben veel Domina’s op weg geholpen, zowel in de privésfeer als commercieel. Hoe zet je jezelf overtuigend neer op een manier die bij je past, hoe kan je jouw eigen stijl van domineren vinden. Specifiek voor commercieel domineren gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • De verantwoordelijkheid die jij als commercieel Domina hebt is een andere dan wanneer jij alleen voor jouw plezier speelt
  • Hoe ga je om met het gegeven dat iemand geen sporen (lees: blauwe plekken) mag hebben in verband met zijn privé-situatie?
  • Hoe hou je balans tussen dat jouw klant moet krijgen wat hij wil… maar jij bent de Domina?
  • Hoe bewaak jij de grens tussen jouw (leuke) werk en jouw persoonlijke sfeer?
  • Hoe speel je met iemand op een hotel-kamer waar je maar weinig spullen mee kan nemen?

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je ervaring hebt of niet: het zit hem in de fijne kneepjes.

Hans is heeft zijn eigen ervaring als dominant en hij kan helpen bij demonstraties of vanuit zijn professie tips geven over jouw aanpak en de psychologie van jouw Werk. Technieken oefenen we o.h.a. op kussentjes of meubilair op fruit of een dildo o.i.d.

Technieken
Als Domina zal je ook meer kennis van zaken moeten hebben dan spelen in je vrije tijd, waar je nog wel weg komt met een foutje. Niet alle technieken zijn bruikbaar als er geen ‘sporen’ zichtbaar mogen zijn bijvoorbeeld. Of als een klant speciale wensen heeft waar je nog niet zo veel ervaring in hebt/kennis van hebt.
Dat vereist soms extra kennis, soms ook extra oefening om dingen zelf echt goed te kunnen uitvoeren. Daarom bespreken we ook vaak even tevoren wat jouw kennisniveau is en wat jouw wensen zijn. Dat maakt ook dat we goed gebruik kunnen maken van al de informatie uit de diverse Kink Info workshops. Misschien even ter inspiratie kijken op het overzicht van de workshops.
Daarom komt het ook regelmatig voor dat we een paar keer met een op maat gemaakte training langs komen. Dat verdient zich vanzelf terug.

Privacy is uiteraard gegarandeerd

Prijs van de training Je begrijpt dat dit nogal een flexibel product is waar we niet standaard een prijs voor kunnen geven. Soms is ook een soort strippenkaart gewenst. Maar daar komen we in overleg wel uit.

Locatie Ik kan bij jou langs komen met laptop en het afgesproken oefenmateriaal. Vaak wordt het ook wel prettig gevonden als we eens samen kijken naar de dingen die er mogelijk zijn met jouw materiaal. Of we kunnen je helpen bij het nadenken over de dingen die jij aan wilt gaan schaffen om miskoop te voorkomen.
Maar je kan ook bij ons langs komen. Dat scheelt je weer onze reiskosten -zeker als je wat verder van Amsterdam weg woont-.

Eventueel kan je ook even kijken of er een aanvullende workshop gegeven wordt binnenkort die gaat over jouw technieken die voor jou interessant zijn.
workshops agenda

Maar neem hieronder even contact met ons op over jouw wensen en ideeën:

%d bloggers like this: