Vrouwelijk & elegant

Amsterdam
(datum nog niet bepaald)
13:30 – 17:00 uur
€ 18,50 per persoon

koop hier je ticket
(opent in een nieuw venster)

Presentatie: Hans
Theorie + oefenen

Met vrouwelijkheid word je niet geboren. Je kan er meer of minder talent voor hebben, maar het grootste deel is is toch altijd aangeleerd over jaren. Maar ook wat vrouwelijkheid betreft ben je nooit te oud om te leren!
Deze workshop is bedoeld voor vrouwen en meisjes, die de fijne kneepjes van het vrouwelijk & elegant zijn onder de knie willen krijgen. Ook als je parttime vrouw bent kun je meedoen. Je hoeft niet als vrouw gekleed te komen.

We gaan dingen bespreken en dingen oefenen. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • houding & beweging
  • lopen op hoge hakken (als je ze hebt: neem ze mee om te oefenen!)
  • kleding
  • make-up
  • sexy en verleidelijk zijn

Na deze workshop ben je zeker niet gelijk een super-vrouw of glamour model ofzo. Wel zal je weten hoe je jezelf met elegantie kan kleden, bewegen, en hoe je je sexy en verleidelijk op kan stellen. Je kan met meer zelfvertrouwen echt vrouw zijn.
Kleding, schoenen of andere accessoires waar je mee wilt oefenen, waar je vragen over hebt of anderszins: neem ze mee zodat we het er over kunnen hebben.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Al onze workshops zijn gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-15 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen. Onze workshops zijn op zondagmiddag en duren van 13:30 – 17:00 uur.

Lokatie
We houden deze workshop in de workshop ruimte boven de winkel van Mister B, Warmoesstraat 89, Amsterdam hartje centrum.
We hebben daar voor jullie ook een mooie deal: voor de mensen die meedoen aan een KinkInfo workshop bij Mister B geldt 10% korting op de aanschaf van Mister B producten. Deze korting geldt alleen op de dag van de workshop.
Als je te voren al wat rond wilt kijken, zie: Mister B. producten

workshops agenda

%d bloggers like this: