Zwepen voor Beginners

Home : IRL Workshops : Zwepen voor Beginners

Tickets: via Billetto
> Zaterdag 2 apr 2022 12:00 – 14:45 uur

(studenten of andere mensen met beperkt geld neem even contact op tevoren)

Presentatie: Hans
Theorie + Oefenen

Na corona weer in een thuis-situatie (met beperkte aantallen)

Een belangrijk onderdeel van veel BDSM-spel is “impact play”: slaan (met zwepen en canes en paddles).
Maar hoe doe je dat op zo’n manier dat het ook de gewenste resultaten geeft? (wat die wensen ook zijn)
Onderwerpen die in deze workshop voorbijkomen zijn: hoe varieer je tussen “lekker” of “pijnlijk”, hoe weet je waarmee je gaat slaan, en waar je zou kunnen slaan, hoe verhoudt zich theorie versus praktijk, de verschillende soorten van zwepen, de verschillende slag-technieken. Daarbij is er natuurlijk aandacht voor veiligheid, en dus ook voor anatomie, voor verschillende huidtypes en voor verschillende soorten van masochisme en plezier.

Na deze workshop kan je verantwoord en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

KinkAwareCoach

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw eigen impact-play speeltjes Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (eerst maar eens zachtjes) op je eigen partner.

De workshop is gericht op de praktijk dus -als gezegd- neem zo mogelijk jouw eigen zwepen (floggers, rijzwepen, canes) mee zodat je daarmee gelijk ook ‘aan de slag’ kunt. Wij zorgen voor zwepen waar iedereen mee kan oefenen. Dus draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen (spijkerbroek, T-shirt etc). Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Kinkinfo workshops gaan over (leuk gebrachte) droge theorie en praktijk, zodat je het thuis vochtig kan maken.

Hans

Algemene informatie over KinkAwareCoach workshops:
Wat kan je wel/niet verwachten
Deze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink, wat jouw gender of gerichtheid ook is. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Lokatie
We houden deze workshop op de Westboat, Amsterdam centrum/oost.

IRL Workshops

%d bloggers like this: