Starten Met dominantie (M/V/X)

Home : Workshops

M/V/X

Locatie: ONLINE
Presentatie: Hans (@@)
Theorie + huiswerk

(neem tevoren even contact op om in aanmerking te komen voor het studententarief)

Tickets verkoop via Billeto:
> 11 november ’21, 19:30-22:15-ish

zoals de naam al doet vermoeden:
…dit is een gemengde workshop (MVX)

Gemengde Workshop

We hebben de workshops waarin de mannelijkheid of de vrouwelijkheid voorop staat in de dominantie. Hier gaat het om de dingen waar je als Dom(me) tegenop loopt, los van de invulling van jouw gender.

Wanneer je een gender specifieke workshop zoekt: neem dan even contact op met me.

De workshop voor mensen die geïnteresseerd in Dominantie zijn, ermee willen spelen!
We starten met een uitgebreide powerpoint met een aantal theoretische aspecten van dominantie en initiatief nemen in BDSM-scenes (en even kort: “wat is BDSM dan precies?”).
Onderwerpen die voorbij zullen komen: attitude, lichaamshouding, wàt je zegt en hoe je het zegt. We kijken naar manieren waarop jij macht kunt uitoefen en/of pijn doen… op zo’n manier dat het voor herhaling vatbaar is.
We hebben het over twijfel. “Kan je nog steeds een Dominant zijn als je het even niet weet, of als je uit je rol valt?” (spoiler alert: “ja”!) En ook de vraag: “wàt kan je dan met iemand doen wanneer je (nog) géén uitgebreid arsenaal aan S/M-speeltjes hebt?” of “Hoe ga je met consent om als je toch grenzen wilt verleggen?!” ,  “Hoe léés ik eigenlijk ‘nonverbaal’?” ,  “Hoe verwerf ik dat gevoel van ‘vrijheid in mijn  spel’ zonder dat ik achteraf het label ‘dader’ krijg doordat ik teveel initiatief hebt gepakt?”

We kunnen nog wat overgebleven vragen beantwoorden of discussiëren over zaken die jou bezig houden. En als je ze voor de laptop- of foon-camera houdt dan kan je misschien ook de speeltjes laten zien waar jij vragen over hebt.

Waarom ik dáár wat over zou kunnen zeggen?
Hans heeft praktische ervaring als Dominant sinds 1979 en geeft al meerdere decennia BDSM-workshops. Ik ben opgeleid als fysiotherapeut dus heb de nodige paramedische kennis. Ik werk als kink aware (relatie)coach, dus kan misschien wat ingaan op de vraag achter de vraag. En vooral: ik kan je helpen om jezelf overtuigend neer te zetten, hoe jij je eigen stijl van domineren kan vinden. Want I believe there is NO ‘ONE TWUE WAY’!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten

Privé workshops

Kink Info privé workshops

Je kunt me ook vragen om langs te komen voor het geven van een privé workshop 1-6 personen

Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen van de live workshops zijn klein: rond de 10-12 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen… met een kink dus 😀


Oh… en vraag vooral wèl om de 10% korting bonnen bij Mr.B.

workshops agenda

%d bloggers like this: