theMEANtime

Home : Workshops : theMEANtime

theMEANtime (all-gender) PLAYparty

The MEANtime, een all-gender play-party (sinds 3/6/2017)


Ready2Kink is de overvleugelende organisatie van waaruit the Puppeteer gay centered parties organiseert.

Meer over the Meantime
Om integratie en queerness te bevorderen organiseert Kink Aware Coach samen met Ready2Kink all-gender play-parties met een naam die wel duidelijk vertelt waar het om gaat:

the MEAN time (.nl)

Een sex-positive speelfeest voor BDSM-ers in the Eagle A’dam: een heerlijke raunchy lokatie in het hart van A’dam… 17:00-22:15uur.

the Meantime FAQ

E-mail – list
Je kunt jezelf hier op de email-lijst inschrijven zodat je voortaan als eerste op de hoogte bent:
Kink Aware Mailchimp

Lokatie:
Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam

Prijs:
€ 20,00
(Be fast online: because sold out is SOLD OUT!)

Voor vragen over the Meantime kan je ook the Meantime Frequently Asked Questions lezen.

In The Meantime
Zaterdag middag-avond, van 17:00 tot een uur of 22:15 inderdaad, dan heb je nog wat aan de rest van je weekend (of misschien is er later nog een feestje). OK, dat is natuurlijk etenstijd: er zijn snacks en er zijn tosti’s (kaas of ham/kaas) maar je kunt bij ons niet echt eten, dus hou daar misschien wat rekening mee.

dresscode
Ik zeg altijd: “whatever makes you feel horny, sexy”.
Hier is de ruimte voor jouw oprechte eigen fetishes zonder op safe te hoeven spelen (maar maak het wel speciaal alsjeblieft. no streetwear, please; make it special!). Er zijn geen aparte kleedkamers maar er is een hoekje waar je jezelf om kunt kleden en je zult toch mensen tegen komen die avond in diverse graden van ontkleding. 😉

Sfeer
“the Meantime” is een (all gender) play-party dat Hans samen met de Puppeteer al een kleine twee jaar neerzetten. Dit feestje is:

  • all-gender (van cis-mannen tot cis-vrouwen en alles wat daar tussenin danst),
  • een kinky seks SPEEL-feestje (ja, seks màg in de Eagle… sterker nog vrijwel alle kinky seks mag -bloed, brand en blijvende geurtjes uitgezonderd-)
  • En of BDSM mag???… deze ruimte is voor BDSM gemaakt!!!
  • Socializen vinden we belangrijk, dus de muziek is zo afgesteld dat je nog goed een gesprek kunt voeren.


Dit is inderdaad niet per sé een feestje om te dansen maar er wordt vooral gespeeld en gepraat met elkaar.
BDSM, bondage, fetish en seksueel spel tussen mannen-vrouwen-vrouwen-mannen. The Meantime is een party met meer nadruk op de mogelijkheid om echt weer eens echt ongeremd te spelen, je persoonlijke kink te beleven, met wat minder nadruk op dansen of fetish kijken.
Leuk is dat zowel ervaren spelers zich vrij voelen om te spelen terwijl tegelijkertijd menig first-timer heeft gezegd dat zij zich juist heel veilig voelen door de heldere veilige sfeer.
Mocht ik jou nou zou missen bij binnenkomst, vraag dan even naar Hans om je een rondleiding en uitleg te geven. Want ik vind het belangrijk dat je ook als first-timer duidelijkheid hebt over de sfeer en de regels.

“Wat was het weer een geweldig feest! Echt anders dan de andere feesten en vooral zo ontzettend fijn, open, relaxed, spannend en een beetje ranzig. Ik hou er van!”

Veiligheid:
Als er ergens iets gebeurt dat maakt dat jij je onveilig of niet-OK voelt, stap dan gelijk naar Hans of Karin. Dan kunnen we die mensen die dingen niet helemaal begrijpen op dat moment uitleg geven. Of we kunnen de mensen die de regels niet snappen vriendelijk vertellen dat zij “óók elders kunnen gaan spelen…”

We willen de sfeer open en relaxed houden. Er wordt soms heftig gespeeld maar uiteraard gebeurt er niks waar jij je niet OK bij voelt, “nee” is gewoon nee! (Tenzij jij dat zelf natuurlijk tevoren anders hebt afgesproken met jouw vriend(inn)en). We hebben gastheren en gastdames rondlopen waar je vragen aan kunt stellen of die met je kunnen meedenken (er zijn géén taboes) en zo is het wel een feestje op een lokatie waar we expliciet van kunnen zeggen: “alles mag!”*

De gruizige industrial vormgeving, de zware speeltoestellen, er is touw om te gebruiken, het barst er van de hangpunten voor bondage en boeien. We houden het prettig duister op de ‘dans’-vloer, de speelvloer boven, en al zeker in de speelhokjes beneden in de ‘kelder’ met o.a. gloryholes en traliewerk, er een schavot, als er ruimte is dan is er regelmatig een vacuümbed waar je mee kan experimenteren.

Voor vragen over the Meantime kan je ook de the Meantime Frequently Asked Questions lezen*

Wanneer je in een exhibitionistische bui bent dan ben je welkom op de ‘floor’ waar sowieso mensen ‘shows’ zullen geven… tenminste: zij zullen spelen zoals ze dat leuk vinden op dat moment, want het gaat meer om echt dan om ‘show’ op dit feestje.

Er zijn slechts 2 geboden op “The Meantime”:

  • “altijd tevoren vragen” &
  • “heb respect!” 🙂
Puntje van aandacht: Wanking… Daarvoor gelden dus ook de twee Meantime regels. Het is iets dat jij graag doet n.a.v. de dingen die andere mensen doen!
In die zin is het dus iets dat hij doet met mensen!
Sommige vinden jouw wanking echt een verhoging van hun ‘feestvreugde’, anderen ervaren het als zonder meer onprettig!.. Dus, ook hier geldt:
-1- eerst vragen en “nee (eigenlijk niet)” is dan ook een goed antwoord, en
-2- met respect! (dus hou afstand! -tenzij je dat dus tevoren anders hebt afgesproken-)

Dit is een lokatie waar seks kan, het barpersoneel allerminst nerveus wordt van zwepen, klemmen, rope etc.etc. We zorgen voor condooms en tissues en ontsmettingsmiddelen… We hebben de boel tevoren goed schoon gemaakt (óók de WC -ècht… met chloor! -maar daar zijn wel genoeg golden shower feestjes gehouden op deze lokatie waardoor “de geur” echt ìn de tegels zit) en we hebben apart voor deze avond een WC-bril voor de dames.


SDC (a global swingers dating community)

Dus voel je vrij om met elkaar uit te spoken waar je ook maar zin in hebt met z’n tweeën, of met z’n drieën, of met z’n vieren of wat ons betreft: met het footbal-team van jouw keuze. Liefhebbers zijn welkom.

Note “alles mag”*
OK… bijna alles mag… we willen het leuk houden en besmettingen buiten het speelveld houden. Vandaar: we willen geen drugs zien en we willen graag zien dat je verantwoord met ‘lichaamssappen’ om gaat.

Verder is het een lokatie in het centrum van Amsterdam post-2019 dus er mag binnen NIET gerookt worden

The Meantime


Kaartverkoop:

Je kunt nu hier* online tickets kopen

Wil jij een plekje op de emaillijst? Klik dan:

[Kink Aware Mailchimp]


Interessant om ook te lezen:

%d bloggers like this: