Zwepen voor Beginners

Home : Workshops : IRL Workshops : Zwepen voor Beginners

Tickets via Billetto
> Donderdag 25 januari 2023 18:30-21:00 uur

(studenten of andere mensen met beperkt geld neem even contact op tevoren)

Presentatie: Hans
Theorie + Oefenen

Een belangrijk onderdeel van veel BDSM-spel is “impact play”: slaan (met zwepen en canes en paddles en, en, en).
Maar… hoe doe je dat? Hoe doe je dat veilig(!), hoe doe je dat leuk, en hoe doe je dat op zo’n manier dat het ook de gewenste resultaten geeft? (wat die ‘wensen’ ook zijn).

Onderwerpen die in deze workshop voorbijkomen zijn: hoe varieer je tussen “lekker” of “pijnlijk”, hoe weet je waarmee je gaat slaan, en waar je zou kunnen slaan, hoe verhoudt zich theorie versus praktijk, wat kan ik met de verschillende soorten van zwepen, wat zijn de verschillende slag-technieken.
Daarbij is er natuurlijk aandacht voor veiligheid, en dus óók voor anatomie, voor huidtypes en voor verschillende soorten van masochisme en sadistisch plezier.

Na deze workshop kan je verantwoord en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

KinkAwareCoach

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw eigen impact-play speeltjes Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (en eerst maar eens zachtjes) op jouw eigen partner.

De workshop is gericht op de praktijk dus -als gezegd- neem gerust jouw eigen zwepen (floggers, rijzwepen, canes) mee zodat je daarmee gelijk ook ‘aan de slag’ kunt. Ik zorg ook voor zwepen zodat iedereen kan oefenen.
Draag vooral comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen (spijkerbroek, T-shirt bijv.). Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

KinkAwareCoach workshops gaan over (leuk gebrachte) droge theorie en praktijk, zodat je het thuis vochtig kan maken.

Hans

Algemene informatie over KinkAwareCoach workshops:
Wat kan je wel/niet verwachten
Deze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink, wat jouw gender of gerichtheid ook is. De groepen zijn klein: rond de 8-10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We houden deze workshop in de Kel-der in Amsterdam-Noord NDSM-regio. Je krijgt de precieze locatie bij inschrijving.

En ja, je raadt het nooit: studententarief is inderdaad alleen voor mensen die vooraf contact hebben opgenomen waarom ze niet het gewone tarief kunnen betalen en niet voor de snelle jongens die voor een duppie…
Als je een studententarief kaartje koopt zonder contact te hebben opgenomen? Dan is je kaartje gewoon ineens een heel vriendelijke donatie van jou aan KinkAwareCoach zonder enige verplichting van KinkAwareCoach aan koper.%d bloggers like this: